Draagt u oost of west?

Premium maatpak vanaf € 499,-

  De elegantie van een Italiaans pak komt naar voren in de comfortabele stoffen, de keuze van kleur en persoonlijk design, de getailleerde pasvorm en de volmaakte afwerking. Onze kleding reflecteert onze karakteristieke identiteit. Kwaliteit is een gevoel, maar met enige waardering voor de kracht van hartstocht en handwerk in een geautomatiseerde wereld kunnen we proeven van echt vakmanschap.

  “Don’t judge a book by it’s cover?” Ook de kaft van een boek heeft volgens ons invloed op de boodschap, het karakter en de moraal van het verhaal. Uw verhaal. Het complete plaatje telt. Zet de puntjes op de i. Make your day Tailormade!

  Cut to the bone,

  Gepitte revers, naden en gulp, kissing buttons met open knoophuis, Napolitaanse schouders , een jasje zonder voering, de afwerking van een knoopsgat , de soort knoop, rollende revers, voering van cupro bemberg , shouder is licht gevuld, langere split, fijnere mohair of vicuna wol soorten, soepel en verfijnder binnenwerk. Speak for something!

  De Italiaanse snit, een goed maatpak zit altijd mooi, wat u er ook mee doet, hoe u het ook gebruikt. Het maatpak is het grootste mannelijke privé genoegen en zorgt voor het ultieme draagcomfort.

  Te brede of hangende schouders, te lange mouwen en te lange jasjes. Te wijde en te lange broeken, een zeer klein percentage beschikt over een perfecte confectiemaat. Dat behoort tot verleden tijd. Het maatpak kan lichamelijke imperfecties verbergen door kleine aanpassingen en meetwijzen.

  TailormadeSuits onderscheidt zich door het bieden van volledig maatwerk. U wordt op een 25-tal punten opgemeten om u een juiste pasvorm te garanderen. De maten worden zorgvuldig opgenomen en daarbij wordt rekening gehouden met de huidige trends.

  Gratis borduren van namen, trouwdatum of initialen

  Geen meerprijzen voor het verwerken van persoonlijke details. Oog voor detail en vakmanschap.

  Perfect passende maatpakken en maathemden

  Italiaanse snit, getailleerde pantalons, perfecte mouwlengtes, passende boorden, fijne beweegruimte.

  Ruime keuze

  De grootste stoffencollectie van Nederland. Meer dan 2.500 stoffen voor pakken, 1.500 stoffen voor maathemden, 150 voeringen, 60 kleuren voor knoopsgaten, stiksels en meer.

  Maathemden v.a. €99,- | Maatpakken v.a. €499,-

  Ervaar de scherpte van onze all-in prijzen. Alle opties en extra’s op uw maatpak of maathemd zitten bij de prijs inbegrepen.

  Klantvriendelijk, bedreven en bevlogen personeel

  Vanaf het moment dat u binnen komt staan we voor u klaar. Een prettig ontvangst, treffend advies, service en nazorg. Make your day Tailormade.

  One Stop Shopping

  Ook voor Fashion Essentials als dassen, horloges, kalfslederen schoenen en sneakers, riemen, manchetknopen etc. kunt u bij ons terecht.

  Premium Maatpakken

  In de Premium line vindt u onze meest luxe stoffen. Hier kunt u slagen voor maatpakken van het hoogste kaliber in kwaliteit en afwerking. De Premium line biedt uitzonderlijk veel mogelijkheden in pasvorm en model van uw pak.

  De Premium line kent zeven verschillende divisies, waarin 3.500 stoffen in verschillende soorten, kwaliteiten en prijzen onderscheiden worden: Premium Red, Black, Green, Blue, Purple, Grey en White. In alle divisies zijn de mogelijkheden vrijwel grenzeloos. De stoffen zijn uitermate geschikt voor het aanmeten van trouwpakken, zakelijke pakken en casual pakken. Premium is de beste keus voor liefhebbers van maatpakken en bewonderaars van luxeproducten.

  Premium Maathemden

  In de Premium line vindt u onze meest luxe stoffen voor overhemden op maat. De Premium line biedt bijzonder veel mogelijkheden in stofkeuze en modelkeuze. U zult van een bijzonder lichte en fijne draagervaring genieten in een prachtig overhemd van (Egyptisch) katoen, linnen of zijde.

  De Premium line kent vier verschillende divisies waar 750 uiteenlopende stoffen voor u klaarliggen: Premium Red, Black, Blue en Purple. De stoffen worden onderscheiden in prijs en kwaliteit. Maathemden uit de Premium line zijn uitermate geschikt als luxueus trouwhemd, zakelijk hemd of casual hemd. De liefhebber van maatwerk kan hier zijn hart uitgebreid luchten.

  Premium Blue

  Maatpakken

  Premium Blue is onze lijn met Italiaanse stoffenhuizen van huizen als Fitzgerald, StylBiella en Dino Filarte. De uitstekende kwaliteit en de exclusiviteit van de stoffen zorgen voor een maatpak dat de besliste top haalt. De stoffen zijn zeer licht van gewicht en bijzonder stevig. Naast fijne wollen stoffen treft u hier blends aan van wol met zijden en linnen. Het assortiment in de blue line bestaat uit stoffen van Super 130 tot Super 140.
  U stelt uw Premium Blue maatpak samen voor €949,-

  Maathemden

  Premium Blue is onze onbetwiste toplijn. De uitstekende kwaliteit en de exclusiviteit van de Egyptisch katoenen stoffen zorgen voor een maathemd dat floreert aan de top. De uiteenlopende stoffen zijn licht van gewicht en bijzonder sterk. U vindt in deze categorie de mooiste doeken van Egyptisch katoen, linnen en zijden satijn. Het draagcomfort wordt als zeer aangenaam ervaren.
  U stelt uw Premium Blue maatoverhemd samen voor €149,-

  Premium Purple

  Maatpakken

  Enkel de fijnste stoffen van onze Lanificio Cerruti & Marzoni collectie pronken in de Premium Purple line. Lanificio Cerruti: een nationale trots van Italië. Dit Noord-Italiaanse huis is sinds 1881 vaste leverancier van internationale royalty’s en sterren. De stoffen zijn licht, stevig en bestaan enkel uit 100% virginwol. Dit is vers geschoren wol van het lam of schaap. Zeer schaars, zeer gewild vanwege haar unieke en zachte eigenschappen. Elegant, luxe, perfect, simpelweg Cerruti.

  Stoffenhuis Marzoni is tevens te vinden in onze Premium Purple line. Dit Italiaanse stoffenhuis staat bekend om haar kleurrijke combinaties, enkel van de beste en meest luxe stoffen. Enkel de beste kwaliteiten worden gebruikt bij dit stoffenhuis, denk aan de beste zijde uit Azië, wol uit Nieuw-Zeeland en pure Egyptische katoen.

  Cerutti en Marzoni stoffen variëren van Super 130 tot Super 150.

  U stelt uw Premium Purple maatpak samen voor €1.249,-

  Premium Grey

  Maatpakken

  Sinds 1910 leidt de familie Zegna het succes van dit stoffenhuis door haar constante balans van wetenschap te combineren met Moeder Natuur en handwerk met technologie. Dit stoffenhuis is sinds de oprichting in Trivero gespecialiseerd in de productie en verfijning van de beste kwaliteiten lamswol, kasjmier en mohair producten.

  Ermenegildo Zegna stoffen variëren van Super 130 tot Super 160.

  U stelt uw Premium Purple maatpak samen voor €1.749,-

  Premium White

  Maatpakken

  In ons hoogste segment zijn de meest vorstelijke kwaliteiten van meesterhuis Dormeuil te vinden. Dit Engelse stoffenhuis floreert al meer dan 150 jaar aan de top door haar bijzonder hoogwaardige en extreem luxe stoffen. De stoffen worden direct van de bron gekocht om enkel de beste kwaliteit te kunnen garanderen. De meest pure kwaliteiten worden gebruikt bij dit stoffenhuis, denk aan de beste zijde uit Azië, wol uit Nieuw-Zeeland en Midden/Zuid Amerika.

  U stelt uw Premium White maatpak samen voor €2.249,-