Onze collectie bestaat uit honderden verschillende stoffen en kleuren, te vinden in een van onze vestigingen. Daar vindt u ook veel van onze pakken, volledig aangekleed op paspoppen.

Omdat we begrijpen dat het lastig kan zijn om van een staaltje te kiezen adviseren we altijd om onze showroom te bezoeken. Toch laten we onderstaand vast wat voorbeelden aan u zien ter inspiratie.

Bij TailormadeSuits kunt u terecht voor stijlvolle maatkleding voor de heer. Maatpakken, maatkostuums, maatoverhemden en trouwpakken. Een veelzijdige stoffencollectie ligt op u te wachten. TailormadeSuits kent verschillende lijnen waarin uiteenlopende stoffen worden aangeboden. Zoals gebruikelijk bij het traditionele maatwerk, is de prijs van het maatpak afhankelijk van de kwaliteit en de exclusiviteit van de stof.

TailormadeSuits werkt hard voor haar klanten en haar klanten hebben hart voor TailormadeSuits. We willen u graag bewijzen dat het maken van herenkostuums, trouwkostuums en herenpakken op maat onze passie is. Uw stijl en ambitie zijn de redenen dat wij bestaan. Daarom bieden wij volledig maatwerk aan voor iedereen, tegen scherpe prijzen en van hoge kwaliteit. Een pak op maat kopen is binnen handbereik. Your style is our command. Make your day Tailormade!

Maak direct een afspraak bij de vestiging naar keuze