Gewoon goed geregeld.

3 stappen tot je perfecte maatpak.

Maatwerk houd in dat jij onder onze begeleiding een uniek maatpak samenstelt. Je personaliseert namelijk je eigen maatpak. Welke voering wil je in het jasje? Welke knoop past het beste bij je stof? En welke fitting spreekt je aan? Wij vragen, wij draaien.

Stap 1:

Maak een afspraak

Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor je hebben, is het handig om alvast een afspraak te maken. Vooral als je bij ons de mogelijkheden komt bekijken voor het uitzoeken van je trouwpak. Wij adviseren waar nodig en denken mee met jouw wensen.

Stap 2:

Samenstellen

Stap 2 is normaliter het belangrijkst: welke stoffen en kleuren spreken je aan? Op zoek naar een groen maatpak, een bordeux-rood maatpak of juist een blauw maatpak? We hebben genoeg voorbeelden staan om je op weg te helpen.

Denk ook vast na over de details. Wil je een rustige voering, of juist kleurrijke patronen? Een klassieke knoop, of juist een speelse? We hebben uitgebreide voorbeeldboeken, dus de keuze is zo gemaakt.

Alles gekozen? Dan is het tijd om je maten op te nemen. Geef aan welke fitting je normaliter prettig vindt en wij zorgen ervoor dat je een perfect passend maatpak draagt. Slimfit, of juist liever extra beweegruimte? Alles kan.

Stap 3:

Passen

Stap 3 betreft het passen van je maatkleding. Wanneer wij je maat- of trouwpak hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen voor een pas-afspraak. Dit is het moment waarop we alles perfect kunnen finetunen waar nodig. Draag je de pantalon liever iets boven de schoen? of toch een centimeter langer? Wij zullen het voor je regelen.

Na het finetunen kun je het bestelde maatpak mee naar huis nemen. Draag hem met trots!