Zo komt uw maatpak tot stand

In vier stappen heeft u een maatpak dat flatteert en als gegoten zit.

  Het aanschaffen van een maatpak is een bijzonder moment voor iedere man. TailormadeSuits weet ‘hoe het heurt’ en stelt samen met u het perfecte maatpak of trouwpak samen. Met kleur- en stijladvies van het hoogste niveau. Eventueel gecomplementeerd met prachtige accessoires, schoenen en riemen. Altijd voor de scherpste prijs.


  Stap 1:

  Het maken van een afspraak


  De ervaring leert dat een goed keuzeproces voor maatpakken of maathemden begint bij een aantal vragen. Wat heeft u al, wat zoekt u nog en welke kleurtinten hebben uw voorkeur? Heeft u ergens een mooi model of voorbeeld van een pak gezien? Kortom: wat zijn uw persoonlijke wensen en smaken voor het maatwerk?

  Wanneer u geïnteresseerd bent in maatkleding, kunt u met specifieke vragen vrijblijvend contact met ons opnemen. Omdat de bestelling van maatkleding enige persoonlijke ruimte vraagt, adviseren we altijd om een afspraak bij ons te maken. Doordeweeks kunt u bij ons binnenlopen, maar om ervoor te zorgen dat u gelijk geholpen wordt is het handig om een afspraak te maken. Op zaterdag zijn we geopend en werken we enkel op afspraak.

  Stap 2:

  Uw wensen, ons advies


  In onze winkel geven we uitgebreid uitleg en advies over de maatpakken, trouwpakken, maathemden en de uiteenlopende stoffen en mogelijkheden van uw maatkleding. De stoffen worden door middel van stofstalen gepresenteerd. De uiteenlopende modellen van de maatpakken, trouwpakken en maathemden worden gepresenteerd aan de hand van aangeklede paspoppen.

  Uw vragen worden altijd door ons deskundige personeel beantwoord. Ook zullen we altijd adviserend optreden over het model, de kleurencombinaties, de huidige trends en de do’s en dont’s omtrent het maatpak.

  U kiest zelf onder andere de kleur knoopsgaten, de binnenvoering, het aantal knopen op het jasje, de afwerking van de zakken en eventueel een borduursel van initialen in het colbert.

  Het passen van maatjasjes, maatvestjes en maathemden, die in de showroom voorhanden zijn, is altijd mogelijk.


  Stap 3:

  Het opnemen van uw maten


  Wanneer we het model van uw maatpak, trouwpak of maathemd hebben samengesteld, worden uw lichaamsmaten opgenomen. Dit zal gebeuren op een 25 tal punten in totaal. U kunt zelf uw voorkeuren kenbaar maken omtrent de taillering. We houden hierbij rekening met uw postuur, met de huidige mode en trends en met uw persoonlijke wensen.

  Wilt u een strak getailleerd pak met een Italiaanse snit of juist een maatpak met extra ruimte. Wenst u daar tussenin te gaan zitten, getailleerd met wat ruimte. Alles is mogelijk en op maat.

  Uw maten en wensen worden vervolgens in ons klantenbestand opgeslagen, zodat we bij een volgende bestelling u snel en gemakkelijk van dienst kunnen zijn.