It's all about style

Your Business

Van hetzelfde laken een pak? Voor alle zaken een maatpak!

Maatkleding vertegenwoordigt ons karakter als een ijsberg in het water: het is een klein stukje dat werkelijk zichtbaar is, maar het is een cruciaal deel dat de eerste en soms de enige indruk maakt. Het uitstralen van succes begint bij een strakke business suit. Maak een sprekend statement en kleed je niet voor de baan die je hebt, maar die je ambieert. Een stapje hoger naar je doel.

Stijl geeft vertrouwen

Een goed maatpak zit altijd mooi, wat u er ook mee doet, hoe u  het ook gebruikt. Een pak op maat wordt al jaren beschouwd als een van de grootste mannelijke privégenoegen. Een strak getailleerd business pak accentueert een bewuste en standvastige houding. Zelfvertrouwen en ambitie zijn de stoffen die u met een persoonlijke naald in uw pak verwerkt. Wij doen de rest.

Bij TailormadeSuits kunt u slagen voor business pakken vanaf €399.  Make your day Tailormade!

icon
Gratis borduren van namen, trouwdatum of initialen

Geen meerprijzen voor het verwerken van persoonlijke details. Oog voor detail en vakmanschap.

icon
Perfect passende maatpakken en maathemden

Italiaanse snit, getailleerde pantalons, perfecte mouwlengtes, passende boorden, fijne beweegruimte.

icon
Ruime keuze

De grootste stoffencollectie van Nederland. Meer dan 2.500 stoffen voor pakken, 1.500 stoffen voor maathemden, 150 voeringen, 60 kleuren voor knoopsgaten, stiksels en meer.

Maathemden v.a. €79,- | Maatpakken v.a. €399,-

Ervaar de scherpte van onze all-in prijzen. Alle opties en extra’s op uw maatpak of maathemd zitten bij de prijs inbegrepen.

Klantvriendelijk, bedreven en bevlogen personeel

Vanaf het moment dat u binnen komt staan we voor u klaar. Een prettig ontvangst, treffend advies, service en nazorg. Make your day Tailormade.

icon
One Stop Shopping

Ook voor Fashion Essentials als dassen, horloges, kalfslederen schoenen en sneakers, riemen, manchetknopen etc. kunt u bij ons terecht.