Casual Chic

Every day a special day

The suit is dead… Long live the new suit!

Gangbaar.

Dat is een breed begrip en natuurlijk voelen wij dat als geen ander aan. Onze casual-chique maat- en confectiekleding biedt talloze uitkomsten voor de moderne heer die iets meer aan de toekomst denkt.

Duurzamer, sportiever, up-to-date. Gewoon zoals het nu gaat. TailormadeSuits heeft alles in huis voor de modern gentleman. Meer dan maatwerk. 

 

Smart, casual, chic.

De klassieke garderobe wordt langzaam vervangen door een moderne kledingcollectie. In plaats van een driedelig pak zien we meer combinaties. Met name voor zakelijke- en privé aangelegenheden. TailormadeSuits biedt alle mogelijkheden voor sportievere kleding op maat. Getailleerde overhemden op maat en slimfit chino’s. Wij hebben het.

Gratis borduren van namen, trouwdatum of initialen

Geen meerprijzen voor het verwerken van persoonlijke details. Oog voor detail en vakmanschap.

Perfect passende maatpakken en maathemden

Italiaanse snit, getailleerde pantalons, perfecte mouwlengtes, passende boorden, fijne beweegruimte.

Ruime keuze

De grootste stoffencollectie van Nederland. Meer dan 2.500 stoffen voor pakken, 1.500 stoffen voor maathemden, 150 voeringen, 60 kleuren voor knoopsgaten, stiksels en meer.

Maathemden v.a. €79,- | Maatpakken v.a. €399,-

Ervaar de scherpte van onze all-in prijzen. Alle opties en extra’s op uw maatpak of maathemd zitten bij de prijs inbegrepen.

Klantvriendelijk, bedreven en bevlogen personeel

Vanaf het moment dat u binnen komt staan we voor u klaar. Een prettig ontvangst, treffend advies, service en nazorg. Make your day Tailormade.

One Stop Shopping

Ook voor Fashion Essentials als dassen, horloges, kalfslederen schoenen en sneakers, riemen, manchetknopen etc. kunt u bij ons terecht.