Maatpakken en maathemden voor uw bedrijf of evenement

tegen scherpe prijzen en van hoge kwaliteit

You only have one chance to make a first impression

Een succesvolle uitstraling begint bij de eerste indruk. Bij TailormadeSuits kunt u terecht voor beurskleding op maat en kleding voor evenementen.

Beurskleding en evenementenoutfits met stijl

Maatpakken en maathemden voor uw bedrijf of evenement, tegen scherpe prijzen en van hoge kwaliteit. Het verwerken van bedrijfskleuren en bedrijfslogo’s in uw maatkleding is geen enkel probleem. Daarnaast is de kleding gemakkelijk uit elkaar te houden door het gratis borduren van initialen of namen in de jasjes. Informeer naar de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u een succesvolle indruk achterlaat.

Gratis borduren van namen, trouwdatum of initialen

Geen meerprijzen voor het verwerken van persoonlijke details. Oog voor detail en vakmanschap.

Perfect passende maatpakken en maathemden

Italiaanse snit, getailleerde pantalons, perfecte mouwlengtes, passende boorden, fijne beweegruimte.

Ruime keuze

De grootste stoffencollectie van Nederland. Meer dan 2.500 stoffen voor pakken, 1.500 stoffen voor maathemden, 150 voeringen, 60 kleuren voor knoopsgaten, stiksels en meer.

Maathemden v.a. €79,- | Maatpakken v.a. €399,-

Ervaar de scherpte van onze all-in prijzen. Alle opties en extra’s op uw maatpak of maathemd zitten bij de prijs inbegrepen.

Klantvriendelijk, bedreven en bevlogen personeel

Vanaf het moment dat u binnen komt staan we voor u klaar. Een prettig ontvangst, treffend advies, service en nazorg. Make your day Tailormade.

One Stop Shopping

Ook voor Fashion Essentials als dassen, horloges, kalfslederen schoenen en sneakers, riemen, manchetknopen etc. kunt u bij ons terecht.

Referenties