Maatoverhemd

Bij TailormadeSuits slaagt u al voor een hemd op maat vanaf €99.

Kenners zullen zich moeiteloos manoeuvreren tussen het chaotische aanbod aan overhemden. U zult regelmatig een complimentje krijgen over een fatsoenlijk, passend maatoverhemd, maar u zult altijd kwalijk commentaar krijgen wanneer het overhemd niet deugt.

Italiaanse hemden op maat

Confectiedragers zullen zich herkennen in ‘passende’ ongemakken. Te korte mouwen, te ruime borstmaat, te wijde manchetten en te strakke boorden. Wij hijsen u liever niet in een nuchter, Nederlands ‘polderhemd’ en laten u graag inzien dat de Italianen en Engelsen het bij het rechte eind hebben. U kan bij ons terecht voor een strak getailleerd hemd of juist een extra ruim en lang hemd, wat u wenst, volledig op maat.

Een maathemd zorgt voor stijl en zelfvertrouwen

Een overhemd op maat moet het lijf eer aan doen en daarmee passend zitten, gedetailleerd zijn afgewerkt en een weerspiegeling zijn van uw stijl. Scherp maatwerk wordt dan ook nooit gezien als overbodige luxe. Het is een buitenkans om uw charme, stijl en zelfvertrouwen op een voetstuk te zetten. Volledig op maat, buitengewoon persoonlijk.

Bij TailormadeSuits kunt u slagen voor hemden op maat vanaf €99.
Make your day Tailormade!

Een aantal voorbeelden

Ook interesse In een perfect passend overhemd?