Draagt u oost of west?

Premium maatpak vanaf € 499,-

De echte fijnproevers slagen moeiteloos bij ons. Wil jij een pak dat echt uniek is? Neem dan een kijkje in onze High-End collectie. Van handgemaakte knoopsgaten tot exclusieve cashmier en linnen stoffen.

Biella (IT)
Marzoni (IT)
Jorge Carli (UK)
Dormeuil (IT)
Fitzgerald (UK)

“Don’t judge a book by it’s cover?” Ook de kaft van een boek heeft volgens ons invloed op de boodschap van het verhaal. Het complete plaatje telt. Make your day Tailormade.

The Italian way

Je herkent de Italiaanse stijl direct aan de snit: getailleerde pakken met een vlotte pasvorm. Het Italiaanse maatpak van nu is comfortabel én passend. Het mag wat sportiever en het mag een beetje casual. Het is tenslotte jouw pak. Wij adviseren je graag!

Bij TailormadeSuits wordt je op een 25-tal punten opgemeten. Niemand heeft tenslotte dezelfde maten, dus in onze ogen bestaat het perfecte pak alleen op maat. Aan de hand van kundig advies stel je samen met onze tailor je maatpak of trouwpak samen. We maken er samen altijd iets moois van.

Gratis borduren van namen en trouwdatum

Geen meerprijzen voor persoonlijke details.

Perfect passende maatpakken en maathemden

Italiaanse snit, passende pantalons, perfecte mouwlengtes.

Ruime keuze

Een van de grootste stoffencollecties van Nederland.

Maathemden v.a. €99,- | Maatpakken v.a. €499,-

Ervaar de scherpte van onze all-in prijzen.

Klantvriendelijk en bedreven personeel

Een prettig ontvangst, treffend advies, service en nazorg.

One Stop Shopping

Ook voor dassen, schoenen en sneakers, riemen, manchetknopen etc. kunt u bij ons terecht.

Premium Maatpakken

In onze collectie vind je onder andere beige trouwpakken, blauwe trouwpakken, bordeaux trouwpakken, groene trouwpakken en zwarte trouwpakken op maat. Zoek je een andere kleur? Geen probleem! Vraag het gerust aan een van onze tailors in de winkel.

Premium Maathemden

In onze collectie overhemden vind je onder andere linnen overhemden, witte overhemden, lichtblauwe overhemden, zwarte overhemden, katoenen overhemden en stretch overhemden op maat. Ook voor zakelijke maathemden of trouwhemden kun je zonder probleem bij ons terecht. Stel je vragen gerust aan een tailor in een van onze vestigingen.

Premium Blue

Maatpakken

Premium Blue is onze lijn met Italiaanse stoffenhuizen van huizen als Fitzgerald, StylBiella en Dino Filarte. De uitstekende kwaliteit en de exclusiviteit van de stoffen zorgen voor een maatpak dat de besliste top haalt. De stoffen zijn zeer licht van gewicht en bijzonder stevig. Naast fijne wollen stoffen treft u hier blends aan van wol met zijden en linnen. Het assortiment in de blue line bestaat uit stoffen van Super 130 tot Super 140.
U stelt uw Premium Blue maatpak samen voor €999,-

Maathemden

Premium Blue is onze onbetwiste toplijn. De uitstekende kwaliteit en de exclusiviteit van de Egyptisch katoenen stoffen zorgen voor een maathemd dat floreert aan de top. De uiteenlopende stoffen zijn licht van gewicht en bijzonder sterk. U vindt in deze categorie de mooiste doeken van Egyptisch katoen, linnen en zijden satijn. Het draagcomfort wordt als zeer aangenaam ervaren.
U stelt uw Premium Blue maatoverhemd samen voor €179,-

Premium Purple

Maatpakken

Enkel de fijnste stoffen van onze Lanificio Cerruti & Marzoni collectie pronken in de Premium Purple line. Lanificio Cerruti: een nationale trots van Italië. Dit Noord-Italiaanse huis is sinds 1881 vaste leverancier van internationale royalty’s en sterren. De stoffen zijn licht, stevig en bestaan enkel uit 100% virginwol. Dit is vers geschoren wol van het lam of schaap. Zeer schaars, zeer gewild vanwege haar unieke en zachte eigenschappen. Elegant, luxe, perfect, simpelweg Cerruti.

Stoffenhuis Marzoni is tevens te vinden in onze Premium Purple line. Dit Italiaanse stoffenhuis staat bekend om haar kleurrijke combinaties, enkel van de beste en meest luxe stoffen. Enkel de beste kwaliteiten worden gebruikt bij dit stoffenhuis, denk aan de beste zijde uit Azië, wol uit Nieuw-Zeeland en pure Egyptische katoen.

Cerutti en Marzoni stoffen variëren van Super 130 tot Super 150.

U stelt uw Premium Purple maatpak samen voor €1.349,-

Premium Grey

Maatpakken

Sinds 1910 leidt de familie Zegna het succes van dit stoffenhuis door haar constante balans van wetenschap te combineren met Moeder Natuur en handwerk met technologie. Dit stoffenhuis is sinds de oprichting in Trivero gespecialiseerd in de productie en verfijning van de beste kwaliteiten lamswol, kasjmier en mohair producten.

Ermenegildo Zegna stoffen variëren van Super 130 tot Super 160.

U stelt uw Premium Purple maatpak samen voor €1.849,-

Premium White

Maatpakken

In ons hoogste segment zijn de meest vorstelijke kwaliteiten van meesterhuis Dormeuil te vinden. Dit Engelse stoffenhuis floreert al meer dan 150 jaar aan de top door haar bijzonder hoogwaardige en extreem luxe stoffen. De stoffen worden direct van de bron gekocht om enkel de beste kwaliteit te kunnen garanderen. De meest pure kwaliteiten worden gebruikt bij dit stoffenhuis, denk aan de beste zijde uit Azië, wol uit Nieuw-Zeeland en Midden/Zuid Amerika.

U stelt uw Premium White maatpak samen voor €2.349,-