Draagt u oost of west?

De kracht van maatwerk

  Een pak op maat wordt gezien als de hoogste graad van formele kleding voor de man, omdat u zowel het doek, de snit en het model van het maatpak zelf kan bepalen. Bij TailormadeSuits is het voor iedereen mogelijk om een pak te laten maken. Maar wat houdt het precies in om een pak op maat te laten maken? Maatkleding zet zich af tegen confectiekleding. U kiest uw eigen stof, snit, model en opties.

  Stoffen

  TailormadeSuits heeft de meest uitgebreide stoffencollectie van Nederland. Uiteenlopende stoffen van verschillende Italiaanse en Engelse ateliers vormen de basis voor het maatpak. TailormadeSuits biedt 2.500 verschillende stoffen voor het maatpak en 1.500 stoffen voor het maathemd aan, gesorteerd op kwaliteit en exclusiviteit.

  Modellen

  Wanneer u een geschikte stof heeft gevonden, kunt u aan de hand van deskundig advies het model van het maatpak en maathemd bepalen. U kiest onder andere de kleur knoopsgaten, de binnenvoering, het aantal knopen op het jasje, de afwerking van de zakken en een borduursel (naam, trouwdatum, etc.) in het colbert.

  Lijnen / categorieën

  TailormadeSuits heeft verschillende lijnen/stofkwaliteiten waarin uiteenlopende stoffen worden aangeboden. Naast de Premium Line Red, Premium Line Green, Premium Line Black en Premium Line Blue heeft TailormadeSuits de collectie aangevuld met een Premium Line Purple, Premium Line Gray en Premium Line White. Een waar paradijs voor liefhebbers van maatkleding. Maatwerk waarover gesproken wordt.

  Zoals gebruikelijk bij traditionele, Italiaanse pakken op maat, is de prijs van het maatpak afhankelijk van de kwaliteit en de exclusiviteit van de stof.

  Kwaliteit van handwerk

  Kwaliteit is een gevoel, maar met enige waardering voor handwerk in een geautomatiseerde wereld, kunnen we proeven van echt vakmanschap. Te brede of hangende schouders, te lange mouwen en te lange jasjes, te wijde of te lange pantalons… Een zeer klein percentage van ons beschikt over een perfecte confectiemaat. Dat behoort nu tot verleden tijd. Maatwerk gaat bij TailormadeSuits hand in hand met kwaliteit.