Draagt u oost of west?

De kracht van maatwerk

Professioneel maatwerk vind je niet overal. Het passen van standaardmaten zal voor 90 procent van ons niet leiden tot het perfecte pak. Maatwerk biedt de uitkomst. Maar wat houdt volledig maatwerk in en wanneer is een pak een echt maatpak?

Bespoke

Volledig maatwerk wordt ook wel Bespoke Tailoring genoemd: je gaat met een van onze maatwerkspecialisten in gesprek over jouw wensen om tot een uniek, persoonlijk maatpak of trouwpak te komen.

Modellen

Wanneer je een geschikte stof hebt gevonden, kun je aan de hand van deskundig advies het model van het maatpak of maathemd bepalen. Zo kies je onder andere het model, de voering en de kleur van de stiksels van je persoonlijke maatpak.

Lijnen / categorieën

TailormadeSuits heeft verschillende lijnen/stofkwaliteiten waarin uiteenlopende stoffen worden aangeboden. Naast de Premium Line Red, Premium Line Green, Premium Line Black en Premium Line Blue heeft TailormadeSuits de collectie aangevuld met een Premium Line Purple, Premium Line Gray en Premium Line White. Een waar paradijs voor liefhebbers van maatkleding. Maatwerk waarover gesproken wordt.

Zoals gebruikelijk bij traditionele, Italiaanse pakken op maat, is de prijs van het maatpak afhankelijk van de kwaliteit en de exclusiviteit van de stof.

Kwaliteit van handwerk

Kwaliteit is een gevoel, maar met enige waardering voor handwerk in een geautomatiseerde wereld, kunnen we proeven van echt vakmanschap. Te brede of hangende schouders, te lange mouwen en te lange jasjes, te wijde of te lange pantalons… Een zeer klein percentage van ons beschikt over een perfecte confectiemaat. Dat behoort nu tot verleden tijd. Maatwerk gaat bij TailormadeSuits hand in hand met kwaliteit.