Maatoverjas

TailormadeSuits maakt maatoverjassen van hoogwaardig kasjmierwol en scheerwol.

De overjas voor de heer wordt in veel landen gezien als een praktisch maar vooral ook stijlvol kledingstuk. Overjassen kunnen zowel single- als double-breasted worden gedragen, meestal tot over de knie. Hoewel de maatoverjas halverwege de 17e eeuw zijn oorsprong vindt in het leger, is de praktische functie langzaam aan verdrongen door de vraag naar stijl en comfort. Een strak getailleerde overjas accentueert van oudsher gezag en zelfvertrouwen.

Het dragen van een maatoverjas over een maatpak is geen overbodige luxe.

TailormadeSuits maakt maatoverjassen van hoogwaardig kasjmierwol en scheerwol. De royale, stevige en glanzende stoffen uit onze uitgebreide collectie bieden naast bescherming van uw pak ook warmte, stijl en draagcomfort. De overjas voor heren kan in uiteenlopende lengtes worden gedragen.

Bij TailormadeSuits stelt u zelf uw op maat gemaakte overjas samen waar u lang plezier van heeft. Maak gebruik van ons advies, maar blijf eigenwijs. Zo komt u stijlvol en persoonlijk voor de dag, weer of geen weer. Volledig op maat, buitengewoon uniek. U heeft al een overjas op maat vanaf €599,-. You better suit yourself!