Waar rook is, zijn smokings

Voor smokings, rokkostuum of jacquet op maat kunt u bij TailormadeSuits terecht vanaf €399,-

  Hoewel de smoking vaak geassocieerd wordt met galakleding, wordt dit kostuum ook vaak gedragen tijdens chique etentjes. De klassieke smoking bestaat uit een zwart (of donkerblauw) jasje met lapellen, een pantalon met een fluwelen streep langs de pijpen, een wit smokingoverhemd (of vadermoordenaar), een bijpassende vlinderstrik en eventueel een cumberband.

  Een smoking is geen overbodige luxe

  Het dragen van een maatsmoking is een groot privégenoegen, omdat zowel stijl als draagcomfort hoog in het vaandel staan. Voor speciale feesten of etentjes is een smoking op maat geen overbodige luxe. Traditioneel werd de smoking juist ná het eten gedragen, wanneer de heren zich onder het genot van een sigaar terugtrokken uit het gezelschap. Het is dan ook geen geheim waar de Engelse smoking haar naam aan te danken heeft.

  Gratis borduren van namen, trouwdatum of initialen

  Geen meerprijzen voor het verwerken van persoonlijke details. Oog voor detail en vakmanschap.

  Perfect passende maatpakken en maathemden

  Italiaanse snit, getailleerde pantalons, perfecte mouwlengtes, passende boorden, fijne beweegruimte.

  Ruime keuze

  De grootste stoffencollectie van Nederland. Meer dan 2.500 stoffen voor pakken, 1.500 stoffen voor maathemden, 150 voeringen, 60 kleuren voor knoopsgaten, stiksels en meer.

  Maathemden v.a. €79,- | Maatpakken v.a. €399,-

  Ervaar de scherpte van onze all-in prijzen. Alle opties en extra’s op uw maatpak of maathemd zitten bij de prijs inbegrepen.

  Klantvriendelijk, bedreven en bevlogen personeel

  Vanaf het moment dat u binnen komt staan we voor u klaar. Een prettig ontvangst, treffend advies, service en nazorg. Make your day Tailormade.

  One Stop Shopping

  Ook voor Fashion Essentials als dassen, horloges, kalfslederen schoenen en sneakers, riemen, manchetknopen etc. kunt u bij ons terecht.


  TailormadeSuits is de bewuste keuze voor maatkleding van uiteenlopende artiesten en feestcommissies. Tilburgsche Heerenzitting, Frank Lammers, BZB – Band Zonder Banaan, Leo Alkemade, Tineke Schouten Band, Bov Commissie, Reeshof Toppers, en meer!