Waar rook is, zijn smokings

Smokings, rokkostuums of jacquets op maat - vanaf €499,-

Heb je binnenkort een gala, chic etentje, nieuwjaarsfeest of een andere aangelegenheid? Wellicht is een smoking iets voor jou! Een smoking op maat is een tijdloze musthave voor iedere heer. 

Smoking of jacquet

De smoking is geschikt voor gala’s en feestelijke bijeenkomsten met de dresscode ‘black tie’. Traditioneel werd de smoking juist ná het eten gedragen, wanneer de heren zich onder het genot van een sigaar terugtrokken uit het gezelschap. Het is dan ook geen geheim waar de smoking haar Engelse naam aan te danken heeft.

Een jacquet is meer geschikt voor klassiekere bruiloften. Trouw je op een kasteel of heb je een traditioneel thema? Informeer dan gerust in onze winkel over de mogelijkheden voor een jacquet op maat.

Gratis borduren van namen en trouwdatum

Geen meerprijzen voor het verwerken van persoonlijke details.

Perfect passende maatpakken en maathemden

Italiaanse snit, passende pantalons, perfecte mouwlengtes.

Ruime keuze

Meer dan 2.500 stoffen voor pakken, 1.500 stoffen voor maathemden, 150 voeringen, 60 kleuren voor knoopsgaten, stiksels en meer.

Maathemden v.a. €99,- | Maatpakken v.a. €499,-

Ervaar de scherpte van onze all-in prijzen. Alle opties en extra’s op uw maatpak of maathemd zitten bij de prijs inbegrepen.

Klantvriendelijk en bedreven personeel

Vanaf het moment dat je binnenkomt staan we voor je klaar. Een prettig ontvangst en treffend advies.

One Stop Shopping

Ook voor dassen, horloges, schoenen en sneakers, riemen, manchetknopen etc. kunt u bij ons terecht.

TailormadeSuits is de bewuste keuze voor maatkleding van uiteenlopende artiesten en feestcommissies. Tilburgsche Heerenzitting, Frank Lammers, BZB – Band Zonder Banaan, Leo Alkemade, Tineke Schouten Band, Bov Commissie, en meer!