Schoenen

You can judge a man by his shoes

  Een pak kan staan of vallen bij de schoenen die er onder gedragen worden. Of het nu gaat om trouwschoenen, galaschoenen, smokingschoenen, schoenen voor zakelijk of casual chic onder een mooi maatpak hoort passend schoeisel. TailormadeSuits biedt exclusieve handgemaakte kalfslederen herenschoenen met bijpassende riem aan in verschillende kleuren en modellen. Zelfs de hippe stijlvolle sneakers van Gino B behoren tot de collectie en worden op 200 punten met de hand bewerkt. Bekijk ons assortiment in een van onze vestigingen.

  Een aantal voorbeelden

  Distilo

  ‘’Possibly the most comfortable business shoes in the world …’’

  Distilo is hoge kwaliteits handgemaakte schoen van Italiaans kalfsleder. Het leder dat gebruikt wordt voor de schoenen en riemen is van de beste Italiaanse looierijen, wat soepel en zacht aanvoelt met een verfijnde afwerking. De schoenen worden op ongeveer 200 punten met de hand bewerkt en worden geproduceerd volgens de ‘’Blake Stitch’’ constructie.

  Bijpassende riemen worden vervaardigd dat deze matchen met de kleur en kwaliteit van de schoenen. Er wordt eenzelfde precisie en vakmanschap toegepast als bij de productie voor de schoenen. Vanaf €225,-

  Natural born sneakers by Gino-B

  Natural Born Sneakers is een schoenenlijn van Gino-B die comfortabele, kwalitatieve en stijlvolle sneakers levert. De schoenen zijn uitermate geschikt voor onder een casual-chique outfit. De sneakers zijn op 200 punten met de hand bewerkt en bestaan uit Italiaans kalfsleder.

  De unieke kurkvulling zorgt voor een ventilerende en dempende zool en is antibacterieel, wat ongewenste transpiratie tegengaat. Een rubberen anti-shockvulling biedt de voet een comfortabele loopervaring. De sneakers zijn bij TailormadeSuits verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en modellen en mogen zeker niet ontbreken in je collectie. Vanaf €199,-

  Mascolori

  Schoenen met een stijlvol karakter die zowel een unieke als een vrolijke toevoeging zijn aan je outfit. Deze prachtige schoenen zijn ware kunstwerken waarmee je letterlijk een stapje dichter bij je perfecte kostuum komt. Mascolori dragers begrijpen als geen ander dat schoenen de man maken.

  Verkrijgbaar bij TailormadeSuits vanaf €169,-. Bijpassende riemen vindt u bij ons voor €59,-.