FAQ

frequently asked questions

Kunt u zich net als velen met een van deze uitspraken identificeren?

 • “Ik kan met mijn postuur nergens kleding vinden die meteen passend en mooi zit.”

  Bij TailormadeSuits kunt u terecht voor volledig maatwerk. U wordt opgemeten op een 25-tal punten, zodat de bestelde kleding specifiek voor uw postuur gemaakt is.

 • “De snit van mijn pakken is vaak best mooi, maar die (mouw)lengte is altijd een struikelpunt..!”

  Sample Text

  U kunt bij TailormadeSuits terecht voor maatkleding die naar uw specifieke lengte, taillering en wijdte wordt gemaakt. Uw lichaamsmaten zijn de basis van uw bestelde maatkleding.

 • “Ik draag altijd hetzelfde overhemd, omdat ik nergens nieuwe, leuke, getailleerde hemden kan vinden met een kleurtje.”

  TailormadeSuits heeft een assortiment van 1.500 stoffen voor maathemden in verschillende kleuren en dessins, waarbij u zelfs de kleur in de manchetten en de boord kunt bepalen. Volledig op maat gemaakt.

 • “Ik wil graag een maatpak waarbij ik zélf bepaal welke stof, welke pasvorm en welke binnenvoering ik mooi vind, zonder verassende meerprijzen..!”

  TailormadeSuits levert maatwerk waarbij u zelf bepaalt hoe uw pak eruit komt te zien en de gewenst pasvorm. Wenst u strak getailleerd, getailleerd met wat ruimte of juist ruim. Geen probleem bij TailormadeSuits, u kiest uw eigen model en fitting. Maatpakken v.a. €499, maathemden v.a. €129. Zonder meerprijzen voor details.

 • ‘’Ik heb eigenlijk geen flauw idee wat voor trouwpak ik wil, hoe werkt dat dan?’’

  Indien je voor een trouwpak wenst langs te komen is het handig om van tevoren te kijken wat je mooi vind. We bedoelen dan de kleur, het model, de snit etc. Het is makkelijk om dit te bepalen door op onze site de verschillende modellen te bekijken. Mocht je er op deze manier niet uitkomen, kan je altijd een kijkje nemen in een van de talrijke trouwbladen of gewoon surfen op het net. Indien je enigszins een idee hebt wat je wenst kunnen wij een zeer passend advies geven. Mocht je nu echt geen idee hebben van wat je wilt, kan je altijd naar een van onze vestigingen komen om jasjes, vestjes en hemden te komen passen. Je kan altijd slagen voor het pak van je hart bij TailormadeSuits.

 • “Ik heb nog ergens een pak hangen, maar kan ik dat nog wel aan naar deze speciale aangelegenheid..?”

  Wij nodigen u graag uit met uw bestaande pak, waarbij we u vrijblijvend advies zullen geven. Bij TailormadeSuits kunt u altijd terecht voor splinternieuwe maatpakken voor uiteenlopende aangelegenheden, geheel naar uw smaak, v.a. € 499.

 • “Ik heb altijd al een maatpak willen hebben voor mijn eerste sollicitatie, maar waar kan dat tegenwoordig nog voor een studentenprijs..?!”

  Bij TailormadeSuits slaag je voor maatpakken in uiteenlopende kleuren en stijlen v.a. €499 en voor maathemden v.a. €129. Kwalitatief en scherp maatwerk met oneindig veel opties, ideaal voor young professionals.

 • “Hoe gaaf zou het zijn om zelf de stof, de voering, het manchet en de kleuren van de knoopsgaten van mijn maatoverhemden te kiezen, zonder daarvoor extra te hoeven betalen!”

  Stel geheel uw eigen overhemd samen, precies zoals u het wilt dragen. Alle opties zitten hierbij inbegrepen. Maathemden v.a. €129.

 • “Ik wil graag een maatpak waarbij ik zélf bepaal welke kleur, welke pasvorm en welke binnenvoering ik mooi vind en zelfs mijn naam aan de binnenkant geborduurd wordt!”

  Bij maatwerk is alles mogelijk. TailormadeSuits laat voor u de keuze open uit verschillende kleuren, voeringen en meer. Volledig opgemeten naar uw lichaamsmaten.

 • “Onze bruiloft moet origineel en onvergetelijk worden en ik wil dat graag tot uiting laten komen in mijn trouwkostuum op maat.”

  Voor trouwpakken op maat ben u bij TailormadeSuits aan het perfecte adres. U bepaalt zelf het model, de kleur, de stof en de pasvorm van uw trouwkleding. U kunt bij ons tevens terecht voor trouwschoenen, dassen, pochetten en manchetknopen. Wij adviseren u graag over de eindeloze mogelijkheden. Een pak van je hart.

 • ‘’Bij Maatwerk hoort natuurlijk een levertijd, hoe ver van tevoren zal ik nu een afspraak maken?’’

  Bij maatwerk hoort inderdaad een levertijd. De levertijd verschilt van 8 tot 10 weken afhankelijk van de leverancier. TailormadeSuits adviseert voor trouwpakken om ruim van tevoren te komen, maar minimaal 8-10 weken. Nog beter is het om 3 tot 5 maanden van tevoren langs te komen, al is het alleen maar om te oriënteren.

Laat ons u overtuigen van de kracht van maatkleding. Zelfvertrouwen en passie zijn de stoffen die u met een persoonlijke naald in uw pak verwerkt. Wij doen de rest. Make your day tailormade!