It's all about style

Your Business

Van hetzelfde laken een pak? Voor alle zaken een maatpak!

Maatkleding vertegenwoordigt ons karakter als een ijsberg in het water: het is een klein stukje dat werkelijk zichtbaar is, maar het is een cruciaal deel dat de eerste en soms de enige indruk maakt. Het uitstralen van succes begint bij een strakke business suit. Maak een sprekend statement en kleed je niet voor de baan die je hebt, maar die je ambieert. Een stapje hoger naar je doel.

Stijl geeft vertrouwen

Een goed maatpak zit altijd mooi, wat u er ook mee doet, hoe u  het ook gebruikt. Een pak op maat wordt al jaren beschouwd als een van de grootste mannelijke privégenoegen. Een strak getailleerd business pak accentueert een bewuste en standvastige houding. Zelfvertrouwen en ambitie zijn de stoffen die u met een persoonlijke naald in uw pak verwerkt. Wij doen de rest.

Bij TailormadeSuits kunt u slagen voor business pakken vanaf €399.  Make your day Tailormade!

Gratis borduren van namen, trouwdatum of initialen

Geen meerprijzen voor het verwerken van persoonlijke details. Oog voor detail en vakmanschap.

Perfect passende maatpakken en maathemden

Italiaanse snit, getailleerde pantalons, perfecte mouwlengtes, passende boorden, fijne beweegruimte.

Ruime keuze

De grootste stoffencollectie van Nederland. Meer dan 2.500 stoffen voor pakken, 1.500 stoffen voor maathemden, 150 voeringen, 60 kleuren voor knoopsgaten, stiksels en meer.

Maathemden v.a. €79,- | Maatpakken v.a. €399,-

Ervaar de scherpte van onze all-in prijzen. Alle opties en extra’s op uw maatpak of maathemd zitten bij de prijs inbegrepen.

Klantvriendelijk, bedreven en bevlogen personeel

Vanaf het moment dat u binnen komt staan we voor u klaar. Een prettig ontvangst, treffend advies, service en nazorg. Make your day Tailormade.

One Stop Shopping

Ook voor Fashion Essentials als dassen, horloges, kalfslederen schoenen en sneakers, riemen, manchetknopen etc. kunt u bij ons terecht.

Zowel dames als herenpakken

Hoewel het maatpak een mannelijke associatie oproept, is zakelijke maatkleding evenzeer besteed aan de professionele dame. Sterker nog, het damespak is tegenwoordig een graag geziene verschijning op kantoor. TailormadeSuits maakt fraai getailleerde damespakken op maat die geheel naar wens zijn samen te stellen.

Uniforme kleding

Uniformiteit maakt niet alleen op de werkvloer een sterk gebaar. Gelijkheid in kleding kan een bedrijf op beurzen en evenementen een duwtje in de rug geven. Herkenbaarheid, uitstraling en teamvorming groeien voort uit uniform optreden. TailormadeSuits denkt graag met u mee.

Borduren van naam en logo

Een herkenbaar logo of een bedrijfsnaam is een uniek bedrijfsingrediënt. Laat uw naam of logo niet ongezien, maar laat het tot uiting komen in garen en kleur. Wij borduren deze graag voor u in het pak of op het overhemd. Vraag in een van onze vestigingen naar de voorwaarden.

Kom altijd goed voor de dag

Nabestellen mogelijk

Zakelijke orders kunnen gemakkelijk worden nabesteld met ruimte voor eventuele aanpassingen ten opzichte van eerdere bestellingen.

Snelle levering

TailormadeSuits hanteert een snelle levertijd voor maatpakken en -overhemden. Afhankelijk van de stof en de gewenste afwerking kan een gewenste levertijd nageleefd worden.

APK

Voor maatpakken biedt TailormadeSuits de mogelijkheid om een onderhoudsbeurt te realiseren: zit alles nog goed en vallen de maten nog mooi? Is het pak toe aan een reinigingsbeurtje? Bel gerust voor de mogelijkheden.

Opmeten en bezorgen op locatie

We begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om met grotere groepen naar een van onze filialen te komen. Hierom bieden wij de mogelijkheid om op afspraak en op locatie maten en opties door te nemen. Daarnaast laten we bestelde bedrijfskleding graag bezorgen op een gewenste locatie. Wel zo prettig.

Speciale tarieven

Voor bedrijfskleding in grotere partijen gelden speciale, gereduceerde tarieven, afhankelijk van de bestelling. Bel ons gerust op om te informeren naar de mogelijkheden.

Bewaren persoonlijke gegevens

Wanneer een bestelling is geplaatst, bewaart TailormadeSuits de persoonlijke gegevens in een klantenbestand. Dit maakt nabestellen gemakkelijk, omdat de maten en de voorkeuren veilig bewaard zijn.

Compleet aanbod: pakken, shirts, dassen, manchetknopen, schoenen, riemen, sokken, t-shirts, truien, vestjes, chino’s

Hoewel onze bedrijfsnaam de indruk wekt dat we enkel gespecialiseerd zijn in maatpakken, is dit zeker niet het geval. Onze expertise omvat de volledige garderobe voor de indrukwekkende professional:

 • maatpakken
 • maatoverhemden (op lengte)
 • maatshirts (met korte mouwen)
 • dassen
 • schoenen
 • riemen (bijpassend)
 • manchetknopen
 • sokken
 • ondershirts (onzichtbaar)
 • truien
 • chino’s
 • bretels
 • En meer…