Mondkapjes

  Mondkapjes nu ook bij TailormadeSuits

  TailormadeSuits is al 15 jaar gespecialiseerd is in textiel en hebben nu een volledige productielijn aangelegd voor het produceren van textiele mondkapjes FFP1 en FFP2 (EU norm NEN-EN149:2001).

  In samenwerking met onze zeer professionele partner worden de mondkapjes volgens de EU richtlijnen geproduceerd en zijn deze CE gecertificeerd. We hebben een productie capaciteit van 1000.000 mondkapjes per dag. Er wordt geleverd via luchtvracht wat 5-7 dagen duurt, afhankelijk van transporteur, douane en overheid.

  Chirurgische mondneusmaskers

  Voor de chirurgische mondkapjes wordt de NEN-EN 14683 norm gehanteerd.

  Er wordt onderscheid gemaakt tussen 3 verschillende typen chirurgische mondneusmaskers:

  Type II masker
  Voor praktisch gebruik van (zorg)medewerkers van mondneusmaskers. Dit masker is niet spatbestendig.

  Type IIR masker
  Dit type masker dient voor praktisch gebruik van mondneusmasker en is spatbestendig. Dit masker wordt gedragen wanneer er kans bestaat op het spatten van vloeistoffen.

  Beide type mondkapjes zien er hetzelfde uit. Vraag dus altijd naar het maskertype.

  Ademhalings-beschermingsmaskers

  De type maskers FFP1, FFP2 en FFP3 moeten voldoen aan zowel de Europese richtlijnen inhoudende Persoonlijke Beschermingsmiddelen als de NEN-EN 149+A1.

  Bij wegwerpmondkapjes worden modellen zonder ademventiel geadviseerd, omdat een ventiel de doorlaatbaarheid van luchtdeeltjes vergroot.

  Er wordt onderscheid gemaakt tussen 3 type maskers:

  FFP1 maskers
  Dit type masker biedt bescherming tegen deeltjes die via de lucht kunnen worden verspreid. De efficiëntie is minimaal 80%. De lekkage rondom het gezicht mag de 22% niet overstijgen.

  FFP2 maskers
  Dit type masker biedt een hogere bescherming tegen deeltjes die via de lucht kunnen worden verspreid. De efficiëntie is minimaal 94%. De lekkage rondom het gezicht mag de 8% niet overstijgen.

  FFP3 maskers
  Dit type masker biedt de hoogste bescherming tegen deeltjes die via de lucht kunnen worden verspreid. De efficiëntie is minimaal 99%. De lekkage rondom het gezicht mag de 2% niet overstijgen.

  Voor meer informatie of vragen kunt u naar ons Contact Formulier

  voor info kunt u ook kijken naar Info Flyer mondkapje