Maatpakken & Maathemden voor een scherpe prijs

Altijd de scherpste prijs

Schitterende maatkleding voor scherpe prijzen. Maatpakken v.a. €499,- | Maathemden v.a. €99,-.

Altijd passend


Perfecte pasvorm, uniek aangemeten op uw lichaam. Laat uzelf overtuigen door de kracht van maatkleding.

Ruime keuze


Stel geheel uw eigen maatpak en maathemd samen. De mogelijkheden voor maatkleding zijn grenzeloos.

Top service


De service gaat verder dan vrijblijvend advies. Uw tevredenheid is de reden dat wij kwalitatief maatwerk blijven leveren.

Trouwpakken op maat

Gratis borduren trouwdatum v.a. € 499,-

Meer informatie
TMS Premium

Cut to the bone, v.a. €499,-

Meer informatie
Your Business

Maatpakken v.a. € 499,-

Meer informatie
Casual Chic

Every day a special day, the casual way.

Meer informatie

Make your day Tailormade met een maatpak.

De ongezouten mening over de kledingkeuzes van de Nederlandse man laat zich doorgaans niet met een korreltje zout nemen. Over stijl valt echter niet te twisten. Toch willen we deugdzaam ogen en tegelijkertijd onze identiteit uiten. Vooral op belangrijke momenten in ons leven is het waardevol om op ons allerbest voor de dag te komen.

Zelfvertrouwen geeft een geweldig gevoel. Onderscheidt uzelf van de massa door te kiezen voor een schitterend maatpak of maathemd. Het perfecte Italiaanse maatpak bestaat uit uw persoonlijke wensen in combinatie met ons advies over de etiquette en dresscodes voor het maatpak.

Bij TailormadeSuits kunt u terecht voor Italiaanse trouwpakken, zakelijke maatpakken, casual maatkleding, Italiaanse kostuums en overhemden op maat.

Stel uw eigen maatkleding samen

Kies voor uw maatpak uit een ruime collectie stoffen, gewenst model, Italiaanse snit, binnenvoering, kleur stiksels, knopen, borduren van initialen of trouwdatum, etc.

Perfect passende maatpakken en maathemden

Draagcomfort staat hoog in het vaandel wanneer u voor maatkleding kiest. Dat gaan wij aan u bewijzen.

Maathemden v.a. €99,- | Maatpakken v.a. €499,-

Ervaar de scherpte van onze all-in prijzen. Alle opties en extra’s op uw maatpak of -overhemd zitten bij de prijs inbegrepen.

De meest hoogwaardige stoffen

Luxueuze stoffen en blends van uiteenlopende Engelse en Italiaanse stoffenhuizen staan aan de basis van uw maatpak of maathemd. TailormadeSuits heeft de grootste stoffencollectie van Nederland.

Alle accessoires die u nodig heeft

Ook voor Fashion Essentials als dassen, horloges, kalfslederen schoenen en sneakers, riemen, manchetknopen, aktetassen etc. kunt u bij ons terecht.

Klantvriendelijk, bedreven en bevlogen personeel

Vanaf het moment dat u binnenkomt staan we voor u klaar. Een prettig ontvangst, treffend advies, service en nazorg. Make your day Tailormade.